Drielsedijk 17
6841HJ
ARNHEM
tel. 026-3814718

Vandaag mochten we op Sportpark Drielsedijk in Arnhem de koploper in de competitie ontvangen voor de wedstrijd:
ASVZuidArnhem - Veluwse Boys Garderen
Zuid Arnhem begon sterk aan de wedstrijd en wist op voorsprong te komen na een assist van Rick scoorde Mick een bijzonder mooi doelpunt. We kregen voldoende kansen op meer, maar we faalden in de afronding. Veluwse Boys maakte de gelijkmaker, waarna Rick, na een assist van Giovanni Arends de 2-1 wist te scoren. Rick maakte ook de 3-1 na een assist van Chester. Veluwse Boys deed voor rust nog wat terug, ruststand was 3-2.
Ook aan de tweede helft werd enthousiast begonnen maar Veluwse Boys wist wel meer druk te geven. Een snelle uitbraak zorgde voor de 4-2 tussenstand, doelpunt van Nigel, assist van Rick. Bij de 5-3 waren de rollen omgedraaid, assist van Nigel, doelpunt van Rick (Hattrick!). Veluwse Boys voerde de druk op, maar gaf ook ruimte weg. Opnieuw was de afronding niet accuraat genoeg. Alleen Veluwse Boys wist het net nog een keer te vinden waardoor de eindstand op 5-4 werd bepaald.
Ondernemerscentrum Vlamoven hartelijk dank voor het beschikbaar stellen van de wedstrijdbal.