Drielsedijk 17
6841HJ
ARNHEM
tel. 026-3814718

Vandaag zou Zuid Arnhem eventueel de eerste periodetitel van 2023/2024 binnen kunnen halen, maar daarvoor waren we wel afhankelijk van het resultaat in de wedstrijd VV Hulshorst tegen WVV Wageningen. Hoe dan ook, zelf 3 punten pakken tegen SCW'23 was een vereiste.
We begonnen bijzonder slecht aan deze wedstrijd, combinaties lukten niet en veel goed bedoelde intenties liepen dood. We kwamen dan ook op een 0-1 achterstand. Blijkbaar hadden we deze “wake-up-call” even nodig, want hierna zijn we beter gaan voetballen. Nigel schoot de bal verwoestend, via de onderkant van de lat, binnen. Nog voor rust zorgde Nigel met een vrije trap ook voor de 2-1.
Na de rust kwamen we wel goed uit de startblokken. Thymon zorge voor de 3-1, waarna SCW’23 de spanning terug bracht met de aansluitingstreffer. Hierna werd Nigel op de rand van de 16 neergelegd. De scheidsrechter stond hier kort op en beoordeelde dat het erbinnen was. De strafschop werd feilloos benut door Jaïr, 4-2 tussenstand. Het slotakkoord werd verzorgd door Justin Borgers, hij reageerde het meest allert op een doorgeschoten bal en zorgde voor de 5-2 eindstand.
Doordat v.v. Hulshorst thuis 1 punt pakte, zijn we met nog een inhaalwedstrijd te gaan de 1e periodekampioen van dit seizoen. Spelers en staf, hartelijk gefeliciteerd met dit mooie resultaat. Nu ook die 2e en 3e periodetitel pakken!