Bornsesteeg 2
6708PE
WAGENINGEN
tel. 0317-484026

Vandaag mochten we, als gevolg van een aantal afgelastingen, de eerste wedstrijd van de tweede periode spelen in Wageningen. Op Sportpark De Bongerd was GVC Wageningen de tegenstander in de stromende regen.
We begonnen goed aan de wedstrijd en wisten direct kansen te creëren, maar zoals dit wel vaker gebeurd werden die niet benut. De derde 100% kans werd door Jaïr wel afgemaakt, en ook na de 0-1 kregen we kansen op meer. Zoals dat dan wel vaker gebeurd vielen de doelpunten aan de andere kant. GVC wist in korte tijd maar liefst 3 keer te scoren. Een handsbal in de 16 meter betekende voor rust een penalty voor ons, die door Jaïr werd binnen gewerkt, 3-2 ruststand.
In de tweede helft werden er door ons geen kansen meer gecreëerd, GVC wist nog twee keer vanuit een hoekschop het doel te vinden. Zij bepaalden de eindstand op 5-2, zodat de start van de tweede periode niet best is. Volgende week zaterdag staat de inhaalwedstrijd tegen Voetbalvereniging Zvv'56 in Apeldoorn op het programma. Dit is nog de laatste wedstrijd van de eerste periode en de laatste wedstrijd van dit jaar.