Drielsedijk 17
6841HJ
ARNHEM
tel. 026-3814718

Op zaterdag 7 oktober 2023 waren we gastheer voor V.V. Oranje-Wit Elst Utr op SportDrielsedijk in Arnhem. Beide teams hadden voorafgaand aan de wedstrijd 3 punten uit twee wedstrijden. Hoewel we goed begonnen en de eerste kansen creëerden was het toch Oranje Wit dat de score opende. We wisten dit nog voor de rust, dankzij een doelpunt van Nigel en een penalty van Jaïr weer recht te zetten zodat er bij de rust een 2-1 stand te noteren viel.
In de tweede helft wist Jaïr uit een mooie uitbraak de 3-1 te scoren. Oranje Wit deed wat terug uit een vrije trap die direct werd genomen. We wisten hierna onze tegenstander bij ons doel vandaan te houden, totdat Chester met nog 20 minuten te spelen zijn 2e gele kaart kreeg. Ondanks een man minder gaven we niks meer weg en wisten we zelfs nog een paar grote kansen te creëren, maar gescoord werd er niet meer. #Eindstand 3-2 en nu dus 3 gespeeld 6 punten. Snackattack bedankt voor de wedstrijdbal.
Volgende week spelen we om 14:30 uur in Epe tegen EZC '84.