Sportweg 9
3921DP
ELST UT
tel. 0318-471650

Vandaag de wedstrijd in Elst (Utr.) tegen Oranje Wit, de 14e wedstrijd in deze competitie. De eerste wedstrijd na de nederlaag tegen VV Hulshorst. Hoe zouden de mannen van Zuid Arnhem 1 reageren op die teleurstelling.
We begonnen goed, hielden de druk er goed op en ook de toeschouwers van de tegenstander wisten dit spel te waarderen. Na ongeveer 15 minuten maakte Thymon de 0-1 op aangeven van Nigel. Iets later moest Thymon geblesseerd uitvallen en hij werd vervangen door Justin. We moesten even wennen aan de omzetting en doordat we niet heel allert verdedigden kregen we vlak voor rust de 1-1 tussenstand om de oren.
De tweede helft begonnen we best goed, maar een botsing in de eerste helft zorgde er aan het begin van de tweede helft voor dat Chester niet verder kon, Stan was zijn vervanger. Oranje Wit hanteerde veelvuldig de verre bal en een van die verre ballen viel verkeerd voor ons -en dus goed voor onze gastheren- waardoor de tussenstand 2-1 werd. Jaïr wist vlak voor tijd uit te breken, hij werd onreglementair gestopt, penalty, die door Nigel feilloos werd binnen gewerkt. Eindstand 2-2.
Komende week mogen we weer thuis spelen, balsponsor dan is Snackattack uit De Laar, Oostburgwal 32 in Arnhem.