Sportlaan 2
6866NA
HEELSUM
tel. 000-000000

Vandaag de 4e wedstrijd van de 3e periode, hierna nog 3 wedstrijden tot het einde van de competitie. Ploegen die nog iets willen moeten nu toeslaan, die druk staat voor Zuid Arnhem 1 er niet op.
Het begin van de wedstrijd, eigenlijk vanaf de aftrap, was voor Zuid Arnhem. Een voorzet in de 4e minuut vanaf de rechterkant werd door een verdediger van SCW’23 in het eigen doel gekopt. SCW had moeite met de druk en Zuid Arnhem wist ongeveer een kwartier na de 0-1, via een afstandsschot van Jaïr, ook de 0-2 te maken. Hierna wist SCW wel onze achterhoede onder druk te zetten en wisten zij terug in de wedstrijd te komen. Vlak voor het rustsignaal maakten de aanvallers van SCW zelfs de 2-2.
In de tweede helft speelde SCW met meer zelfvertrouwen dan aan het begin van de eerste helft, het spel ging wat meer op-en-neer en aan beide kanten kregen de keepers wat meer te doen. Een overtreding in onze 16 meter zorgde voor een terechte penalty voor SCW. De in de rust ingevallen Max wist deze echter vakkundig te keren en ook Stan reageerde zeer allert en voorkwam de rebound van SCW. De eindstand was, mede door deze redding, gelijk aan de ruststand, 2-2. SCW schoot hier eigenlijk niets mee op in de strijd voor de derde periode, voor ons was er weer het nodige om lering uit te trekken.
Op zaterdag 20 april 2024 spelen we weer een thuiswedstrijd. De aftrap van de wedstrijd tegen WKA Alexandria is om 14:30 uur, de wedstrijdsponsor is dan Fysiotherapie Rosinga uit Arnhem.