Brandsweg 3
8077SK
HULSHORST
tel. 0341-452608

De eerste uit-wedstrijd in deze competitie is direct ook de verste. Vandaag waren we te gast in #Hulshorst bij VV Hulshorst.
De gehele wedstrijd ging behoorlijk gelijk op, grootste wapenfeit was een vrije trap van Zuid Arnhem die op de buitenkant van de paal terecht kwam.
Ook in de tweede helft was het grootste wapenfeit een spelhervatting. Met een goede redding wist de keeper een doelpunt te voorkomen. VV Hulshorst kreeg ongeveer 10 minuten voor tijd een penalty, maar deze werd over geschoten. De penaltynemer kwam 5 minuten voor tijd in een kansrijke positie en faalde toen niet, hij bepaalde de eindstand op 1-0.

Volgende week spelen we weer op Sportpark Drielsedijk, de aftrap is om 14:30 uur, de tegenstander is dan V.V. Oranje-Wit Elst Utr. Balsponsor is #snackattack De Laar Oost.378382544_816370973822626_8835008651059802202_n.jpg