Sportparkweg 8
6717LD
EDE GLD
tel. 0318-621431

Na een weekend geen voetbal door een afgelasting vorige week, mochten we vandaag naar Ede toe voor de wedstrijd tegen Ede/victoria1.
Opnieuw gingen we goed van start en we wisten onze gastheren onze wil op te leggen. Binnen twee minuten wist Giovanni Arends, op aangeven van Nigel, het net te vinden. Hierna kregen we meerdere kansen om die tussenstand in ons voordeel te vergroten, maar lukte dit niet. In de extra tijd van de eerste helft vonden onze gastheren wel het net, zij brachten de ruststand op 1-1. We moesten in de eerste helft door blessures al wel drie keer wisselen.
In de tweede helft ging het allemaal iets meer gelijk op, maar Nigel wist te profiteren van een verkeerde inspeelbal en hij bracht de tussenstand op 1-2. Onze gastheren brachten de tussenstand na een scherpe corner en een strakke kopbal weer in evenwicht, 2-2. Beide ploegen gingen voor de overwinning en kregen kansen. Ede/Victoria trof de lat dit was wel de grootste mogelijkheid. Laat in de tweede helft maakte Ede/Victoria een overtredeing op Nigel in de 16, penalty. Nigel ging zelf achter de bal staan en faalde niet, hij bepaalde de eindstand op 2-3.
Door ons resultaat en de resultaten op de andere velden staan we, met een wedstrijd minder gespeeld, weer op de eerste plek in de competitie. Zaterdag 18-11-2023 spelen we een thuiswedstrijd tegen SCW'23, de aftrap is dan om 14:30 uur op Sportpark Drielsedijk in Arnhem. Balsponsor bij deze wedstrijd is RegioBalans uit Arnhem (www.regiobalans.nl)