Drielsedijk 17
6841HJ
ARNHEM
tel. 026-3814718

Vandaag stond de topper in 5B op het programma, de wedstrijd tussen de nummer 2, Zuid Arnhem tegen de nummer 1, VV Hulshorst op Sportpark Drielsedijk in Arnhem. Uiteraard was de fotograaf van VoetbalGelderland voor het eerst dit seizoen bij deze wedstrijd aanwezig, dit kun je nat… oh wacht, die was er opnieuw niet, jammer.
VV Hulshorst is de beste ploeg in deze competitie en dat lieten ze ook bij ons zien. In een strijd van de mannen tegen de jongens opende de mannen van Hulshorst de score en wisten ze deze tot 0-2 uit te breiden voor de rust. Het is niet dat wij geen kansen kregen, maar bij ons ontbrak de noodzakelijke scherpte. Een penalty genomen door Nigel na hands zorgde voor de 1-2, maar kort daarna werd de ruststand alsnog op een verschil van twee doelpunten gebracht.
Na rust zetten we aan en kwamen terug op 2-3, maar opnieuw wisten de gasten te scoren en werd de eindstand op 2-4 bepaald, belangrijke punten in een 6-punten wedstrijd, hiermee zetten onze gasten een hele grote stap richting het kampioenschap, hoewel ik natuurlijk hoor te zeggen dat er nog veel wedstrijden gespeeld moeten worden en er nog vanalles kan gebeuren…
Volgende week spelen we uit in Elst (Utr.) tegen V.V. Oranje-Wit Elst Utr. De aftrap op Sportpark Elst is om 14:30 uur.