Drielsedijk 17
6841HJ
ARNHEM
tel. 026-3814718

Vandaag, zaterdag 23-03-2024, stond de tweede wedstrijd van de derde periode op het programma. Tegenstander in deze thuiswedstrijd was Voetbalvereniging Zvv'56 uit #Apeldoorn, balsponsor Sport 2000 Snelders Sport. Aftrap was om 14:30 uur op Sportpark Drielsedijk in #Arnhem. De spelers van zowel de thuis- als de uitploeg werden naar het veld begeleid door spelers van de JO7 van Zuid Arnhem en Arnhemse Boys Schuytgraaf.
In de eerste helft ging het redelijk gelijk op, waarbij het beste moment een kopbal op de lat betrof van Zuid Arnhem bij ZVV’56.
In de tweede helft wist Nigel het net te vinden met zijn 16e treffer van dit seizoen. ZVV’56 trof, in de jacht op de gelijkmaker, de lat. Daarnaast bleek Terrence een sta-in-de-weg voor de voorhoede van ZVV’56. De eindstand was hierdoor 1-0 en de 3punten blijven in Arnhem.
Op zaterdag 30-03-2024 zijn we vrij, de eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 06-04-2024. Ook dan mogen we op het eigen sportpark spelen. De aftrap is om 14:30 uur en de tegenstander is dan v.v. Ede Wageningen. Balsponsor bij die wedstrijd is Dienstverlening EMMO uit Arnhem.