Schoonbroeksweg 8 A
7323AN
APELDOORN
tel. 055-3663012

De laatste wedstrijd van 2023 was een inhaalwedstrijd, op 4 november 2023 werd deze wedstrijd afgelast. Daarmee konden we de laatste wedstrijd van de eerste periode alsnog spelen tegen Voetbalvereniging Zvv'56.
We begonnen goed aan deze wedstrijd, creëerden een paar kansen maar kwamen tekort in de afronding. Uiteindelijk viel de 0-1 doordat een voorzet van Jaïr in het eigen doel werd gewerkt. Hierna ging het spel redelijk gelijk op en wisten de gastheren de 1-1 ruststand op het bord te zetten.
In de tweede helft golfde het spel over en weer zonder dat er groots werd gespeeld. Ongeveer 20 minuten voor tijd maakten de gastheren de 2-1. Zuid Arnhem probeerde met man-en-macht wat aan deze stand te doen, maar dit mocht niet baten zodat we opnieuw tegen een nederlaag aan zijn gelopen.
Vanaf nu is de winterstop ingegaan, op 5 januari 2024 volgt de Oliebollencup op ons sportpark. 8 januari 2024 hervatten we de training, op 14 januari 2024 spelen we vriendschappelijk uit bij Sportclub Doesburg. Op dinsdag 16 januari 2024 spelen we uit tegen CSV Oranje Blauw in Nijmegen.
We wensen u prettige feestdagen en een sportief 2024. We hopen u te zien op Sportpark Drielsedijk.