Malkenschoten 41
7333NM
APELDOORN
tel. 055-5336992

Voor ons eerste elftal kon vandaag ook de eerste competitie wedstrijd van 2024 gespeeld gaan worden. We mochten naar Apeldoorn waar we te gast waren bij WKA Alexandria.
Het was voor beide ploegen al weer een tijdje geleden, beide ploegen zochten naar combinaties en naar openingen. Het zag er wat onwennig uit, totdat Zuid Arnhem een penalty kreeg na een handsbal in de 16 meter. Het buitenkansje werd echter niet benut zodat we op 0-0 bleven. Hierna was er wat meer overwicht voor Zuid Arnhem en in de 38e minuut viel de 0-1 dan toch. In een scrimage werd de bal uitverdedigt en tegen een eigen speler aangeschoten. Dit was ook de ruststand.
In de tweede helft hielden we het betere van het spel en een vrije trap kon door de keeper nog worden gered waarna de bal voor de voeten van Justin Borgers die dit buitenkansje direct verzilverde. Alexandria ging hierna alles of niets spelen en zij drukten ons steeds iets verder terug. Ongeveer 10 minuten voor tijd viel de 1-2 en in de laatste minuut van de officiële speeltijd ook de 2-2. Dit was ook de eindstand in deze wedstrijd.
Volgende week spelen we opnieuw een uit-wedstrijd, dit keer iets dichter bij huis. Tegenstander op Sportpark De Zoom in Wageningen is dan WVV Wageningen, de aftrap is om 14:30 uur.