6841HJ
ARNHEM
tel. 026-3814718

Vandaag kon dan eindelijk de inhaalwedstrijd gespeeld worden tegen Prins Bernard uit Uddel, het weer en het veld lieten het toe.
We begonnen sterk en hielden de druk er goed op en na ongeveer 12 minuten wisten we de 1-0 te scoren. Uitbraak over links, voorzet van Nigel en Bas kon de bal binnen werken. Prins Bernard profiteerde van een verkeerde inworp, zij kregen een penalty die werd benut, 1-1. Een uitbraak van Chester over de rechterkant en Jaïr wist zijn voorzet binnen te werken, 2-1 ruststand.
In de tweede helft kreeg Prins Bernard opnieuw een penalty, 2-2 tussenstand. Vanaf de aftrap werd de aanval opnieuw gezocht en dit resulteerde in een hoekschop. De bal werd door Chester met het hoofd verlegd op Jaïr die de 3-2 aantekende. Er waren hierna aan beide kanten nog wel kansen, maar de keeper van zowel Prins Bernard als van Zuid Arnhem lieten geen doelpunt meer toe waardoor de eindstand op 3-2 bleef staan.
Door dit resultaat staat Zuid Arnhem nu op een teeede plaats, achter koploper VV Hulshorst, de tegenstander komende zaterdag op Sportpark Drielsedijk in Arnhem. Balsponsor bij die wedstrijd is www.ubedaautos.nl uit Malden.