Datum

10 maart 2018 15:00

Accommodatie

Onbekend

In een goede eerste helft van ons waar wij diverse kansjes creëerde door goed in de organisatie te spelen en scherp counterde, maakte we helaas niet het gewenste en verdiende doelpunt.
Tot vlak voor rust waarin we counterde en Silvano Baarsde bal van rechts voor gaf waarbij een speler van Redichem de bal in eigen goal scoorde.
Na de rust zelfde spelbeeld met de beste en grootste kans voor Bryan van Schooten maar die kwam helaas niet uit net zijn stappen. Zoals altijd blijft de tegenstander hoop houden en scoorde vanuit een de 2e bal helaas  voor ons de 1-1.
Het wedstrijd beeld was eerder dat wij de 0-2 zouden maken maar een voetbal wet is als je zelf niet scoort doet de tegenstander het.
Wij oogde vermoeid op het middenveld en Redichem ging op zoek naar de 2-1 maar werd niet echt gevaarlijk meer. Op basis van de hele wedstrijd vond ik dat we de 3 punten verdiend hadden. Ook de spelers waren teleurgesteld en dat bied perspectief naar volgende week. Keizerstad thuis.