Scheidsrechter

J.M. (Jacco) Breunissen

Accommodatie

Onbekend

Op een mooie zonnige voetbal dag begon AZ2000 sterk en scoorde snel de 1-0 door Bob van Zoomeren.
Helaas moesten we de 1-1 alweer snel incasseren vanwege zeer matig verdedigen aan onze rechterkant, van uit daar kwam de voorzet richting 2e paal die zonder dat hij werd aangeraakt in de hoek vd goal viel.
Niet lang daarna kreeg SVP een vrije bal op de 16 meter vanwege een vermeende handsbal (niet gezien en op appoleren) deze werd mooi ingeschoten 1-2.
Gelukkig bleven wij er in geloven en zochten veelvuldig de aanval. Dit resulteerde in een fantastische voorzet met links van Bob van Zoomeren op de voor zijn man gekomen Brian van Schooten 2-2

Rust.

In de 2e helft stonden wij verdedigend beter en creëerde meer kansen dan SVP. Helaas nog zonder resultaat. Vanuit uit corner van Gino Lamarra scoorde Brian van Schooten de 3-2.
Nu moest SVP meer risico nemen en dat gaf ons meer mogelijkheid tot om de score uit te bouwen, helaas lieten we de kansen onbenut.
Tot ongeveer 10 minuten voor het eind waarin Rico Laffree werd weg gestuurd in de diepte, hij het overzicht hield en de bal goed breed legde op Bob van Zoomeren die rustig bleef en de bal voorbij de keeper speelde 4-2.

In de wedstrijd die MOEST gewonnen worden werd er ook gelukkig gewonnen. Grote complimenten voor de gehele groep, dit geeft hopelijk vertrouwen voor de aankomende wedstrijden.