K. (Kevin) Weever

Accommodatie

Onbekend

Trots op de inzet en mentaliteit van al mijn spelers vandaag.
Na een vroege achterstand van 0-1 kreeg Lorenzo Arends de kans op 1-1, helaas belande zijn stift net over de lat. Nog geen 2 minuten later 0-2 door een mooi afgemaakt stift.
Nog voor de rust maakte Miggie Derby de verdiende 1-2. Wij speelde met veel druk vooruit en creëerde kansen die helaas niet werden verzilverd, ook Candia kopte en schoot 2x op de kruising. Vanuit een aanval van links belandde de bal op de arm van een Csndia speler, penalty.
Helaas werd deze gestopt ( genomen door Yancey Baars) door de uitstekende keeper.

Rust 1-2

In de rust complimenten gegeven aan de ploeg over het voetbal en hun tomeloze inzet.

Candia moest het hebben vd diepe bal op de snelle rechtsbuiten en of handige linksbuiten. Maar de verdediging stond als een huis.
De 2-2 ontstond uit een aanval waarbij Lorenzo Arends de bal pan klaar legde op het hoofd van Bryan van Schooten. De welverdiende 2-2. In de 2e helft hadden wij nog de beste kansen die helaas geen doelpunt opleverde.
Wij speelde vandaag Frank en vrij, met veel druk vooruit en met een absolute uitblinker in Silvano Baars. Daarnaast verdiend het hele elftal een groot compliment, we speelde als team en bleven geloven in een goed resultaat.

Einduitslag: 2-2