Accommodatie

Onbekend

Excelsior Zetten. - AZ2000

2-2 (1-0)

Na een moeizame eerste helft waarin we te kort kwamen in het tactisch goed staan tegen de 2 spitsen en hoogstaande rechter en linker middenvelders. Na 18 minuten kwamen we op 1-0 achter. Toch hadden we in de eerste helft een grote kans die Jany ( een goede aanval) ipv met zijn sterke linker met rechts inschoot en zag stranden. Excelsior had ons in de eerste helft meer pijn kunnen doen maar was niet scherp genoeg in de eindfase, hierdoor gingen we rusten met een 1-0 achterstand.
De 2e helft begonnen we iets beter dan in de 1e helft maar het straalde nog niet het vertrouwen uit van hier valt iets te halen. In de 53e minuut maakte Excelsior de 2-0. Ook nu deelde we wat spelde prikjes uit zoals in de eerste helft maar was niet zo bemoedigend dat we er zoveel vertrouwen uit haalde om de wedstrijd te kantelen. Na de wissels Samuel voor Richard en maar zeker bij Jakim voor Jany, kwam er meer gevaar en blijkbaar ook vertrouwen. Vanuit een corner kopte Miggie de aansluitingstreffer binnen in de 78e minuut 2-1. Vlak daarna gaf Jakim die sterk in viel een voorzet die Bryan in de 5 binnenkant voet op goal schoot maar op miraculeuze wijze pakte de keeper de bal. Toch werd het (op basis van de 2e helft) verdiend 2-2. Man of the match Miggie Derby draaide sterk weg bij zijn tegenstander en krulde de bal onhoudbaar in de verre hoek. Miggie bewijst aan een ieder van ons dat je hard werken (op training en niet zeuren) de beloning van zelf komt. Laten we met elkaar de mentaliteit oppakken zoals Miggie dat ook aan ons laat zien, mond dicht en hard werken.

Volgende week Zelos, wij hebben nu: 1x verloren. 1x gelijk er rest ons dan ook niets anders dan volgende week te winnen.