C.M. (Martijn) van Beek

Accommodatie

Onbekend

AZ2000 - Redichem 1-4 (1-4)

Wat een feest tijdens en na de wedstrijd had moeten worden eindigde in een grote/zware teleurstelling (in ieder geval bij de staf).
In de 14e en 24e minuut verkeerde breedte pas Samuel Smit en Yancey Baars wat de 0-2 opleverde voor Redichem. In de 28e minuut werd Silvano binnen de 16meter een Schotlands ontnomen waardoor de scheids een penalty gaf 1-2 Richard Valkeneer. Dan hoop je als trainer dat je als ploeg het vermogen en de geest hebt om in te zien dat je tegen een ploeg speelt waar je van moet winnen. Helaas in de 28e minuut scoorde Redichem de 1-3. Zonder dat Redichem grootst speelde maar wel als team speelde en voelde dat er wat te halen viel was de voorsprong zeer verdiend. Als klap op de vuurpijl vanuit een ingooi en door zeer slecht verdedigen van Jona Valies scoorde ze ook nog de 1-4 in de 45e minuut.
In de 2e helft begonnen we wel veter maar er was nog steeds geen overtuiging. We creëerde niks en Redichem loerde op de counter en kreeg wat mogelijkheden, wij creëerde helemaal niks. Machteloos, troosteloos dat was hoe wij speelde zonder passie en overtuiging. Waar heeft het mee te maken vraag ik me vaak af, ligt het aan mij, is het kwaliteit of mentaliteit? Voor mezelf ga ik over deze vragen is na denken en hoop dat de spelers mij ook een (eerlijk) antwoord kunnen en gaan geven.
Het zegt genoeg dat de technische staf meer teleurgesteld is met de nederlaag dan de spelers, zij vierde nog een leuk feestje op de club