R.P. (Roland) Kok

Accommodatie

Onbekend

De Treffers - AZ2000 1-1 (1-1)

Na 3 nipte nederlagen waarin we wel meer laten zien een team te zijn die hard wil werken moesten we gisteren tegen een gelijkwaardige tegenstander (volgens de stand op de ranglijst)
We begonnen goed en zeer scherp met druk vooruit zetten. Dit resulteerde al na 2 minuten in een penalty veroorzaakt door Kevin Lo, deze werd onhoudbaar binnen geschoten door Miggie Derby. Helaas konden wij dit niet vast houden en scoorde de Treffers, na bal verliesvan ons voorin, de 1-1 in de 16e minuut. Er sloop weer wat onzekerheid in de ploeg, maar gelukkig was de Treffers niet bij machte om de 2-1 te maken.
In de rust goed en positief met elkaar gesproken, dit resulteerde in een 2e helft waarin wij de bovenliggende partij waren. Wij hadden op basis van de 2e helft verdiend te winnen, 1 kans van Bryan van Schooten (kop bal) die ik al telde maar die de keeper er toch nog voor kwam.
Daarna Jakim die een goede aanval helaas geblokt zag en tot corner werd verwerkt.
Over de gehele wedstrijd een verdiend gelijkspel, en als smetje de 5e gele kaart van Bryan voor commentaar op de leiding.
Volgende week spelen we thuis tegen Redichem en willen dit jaar afsluiten met een overwinning, daarna lekker eten en feesten in de kantine om het jaar positief af te sluiten.

Kom volgende week gezellig kijken met vele en blijf gezellig wat drinken met elkaar om het jaar goed af te sluiten.