M (Martijn) Hesselink

Accommodatie

Onbekend

Be Quick Zutphen - AZ2000 2-1 (0-1)

Laat ik beginnen om mijn ploeg een groot compliment te geven ondanks de verdiende nederlaag.

Wij hadden een strijdplan en dat werd zeer goed uitgevoerd de eerste helft. We kregen ook de beste kans op 0-1 (Nathan schoot te zacht in) vanuit een corner pakte Bob de 2e bal op door een gewonnen kopbalduel en deze werd binnen getikt door Bob 0-1.
Be Quick had het spel overwicht schoot 2x op de paal in de eerste helft maar ook wij creëerde kansen vanuit de counter.

Ruststand 0-1

Je merkte heel goed dat deze ploeg een aantal zeer behendige (zaal) voetballers heeft en het verschil maken bij Be Quick. Het koste ons ook steeds meer moeite om te verdedigen en dat resulteerde in de 1-1 in de 53e minuut.
De 2-1 liet lang op zich wachten, een vrijebal in de 70e minuut werd in de 16 meter doorgekopt en mijn inziens werd onze keeper in de 5 meter ( of hij de bal vast had of niet dat kon ik niet zien) aangevallen en niet beschermd, de scheids oordeelde het als een rechtmatig doelpunt. Dit brak het moraal een beetje maar onder aanvoering van de uitstekend spelende Wijnand Verweij heeft de ploeg er nog vol voor gestreden om er als nog een gelijk spel proberen uit te halen. Helaas na alle inspanning en moeite heeft het niet mogen baten en bleef het 2-1.
Nogmaals dikke complimenten ook vanwege het feit dat we in de 74e minuut met 10 man kwamen te staan naar de 2e gele kaart van Samuel Smit.

Als we zo in elkaar blijven geloven en blijven werken voor elkaar dan geeft dit veel vertrouwen voor de aankomende wedstrijd(en)