13 oktober 2018 15:00

Accommodatie

Onbekend

Ovc’85 - AZ2000 1-4 (0-0)

Op een prachtige dag en prachtig goed kunstgrasveld ging het om aanhaken of afhaken. We begonnen sterk met veel beweging en goed combinatie voetbal met afwisselend snel diepte zoekend dmv de lange bal. Het resulteerde in 2 goede kansen en wat mogelijkheden, helaas beloonde we ons zelf niet en brachten in de laatste 5 minuten ons zelf in de problemen.waardoor Ovc nog een mogelijkheid kreeg.
Ruststand 0-0

Na de rust zette wij de lijn door met ons spel. Dit resulteerde in een vlijmscherpe counter waarbij Quency Mamber in de 16 meter onderuit werd gehaald, penalty.
Richard Valkeneer 0-1
Ook de 0-2 onstond door een zeer scherpe counter waarbij Quency Mamber 1 op 1 met de keeper niet faalde.
De 1-2 onstond uit een voorzet waarbij Richard Vakkenaar het kopduel verloor en waarbij Moreno had kunnen/ moeten komen.het werd daardoor met nog 12 minuten op de klok even spannend. In de de -1-3 maakte aan alle onzekerheid een eind, Max v Meeteren bracht een afgeslagen bal terug in de 16 waarbij Nathan van Arneman hem achterwaarts door kopte en Bryan van Schooten alert reageerde en scoorde.
De 1-4 was er 1 uit het boekje Nathan weg gestuurd in de diepte en de bal keurig breed gelegd op de mee lopende Quency Mamber.
Dit was van ons de wedstrijd waar het geloof in elkaar er was en duidelijk wilde winnen.

We maken progressie en raken meer op elkaar ingespeeld.
Volgende week zijn we vrij en gaan we er een gezellig team uitje van maken (paintball en bij de wok eten)

Daarna wacht de kraker in Arnhem tegen Esa.