P.H.G. (Paul) van Koolwijk

Accommodatie

Onbekend

Skv - AZ2000. 2-1 (1-1)

Vandaag was er maar 1 opdracht, 3 punten meenemen naar Arnhem. Helaas door een beslissing van de scheidsrechter, hij liet een vrijebal overnemen maar had hier geen verklaring voor, en deze werd door de verder zeer goed keepende Moreno de Ruiter niet goed verwerkt 2-1.

De eerste helft gaf als wedstrijd beeld dat Skv de betere voetballende ploeg was en wij hard werkte en geen echte kansen weg gaf op 1 na. Een mooie aanval over rechts met een even zo goede voorzet werd prima binnen geschoten.
Onze reactie liet niet lang op zich wachten een prima voorzet van links (Kevin Lo) kwam bij de goed mee lopend Jakim Rozal bij de 2e paal, deze werd prima ingekopt.

Ruststand 1-1

De 2e helft was het wedstrijd beeld niet veel anders, Skv goed positie spel en veel beweging waardoor ze elkaar makkelijk vinden. Op 2 goede kansen die fantastisch werden gekeerd door Moreno de Ruiter leek het een gelijkspel te worden. Helaas in de 80e minuut een ( niet slimme overtreding van Yancey Baars) overtreding gezien vanwege obstructie. Een vrije bal op 20 meter van de goal. De indirecte vrijebal werd hard ingeschoten en fantastisch gered in de korte hoek door Moreno. Tot ieders verbazing liet de scheids hem overnemen, volgens de spelers gaf hij aan te vroeg in lopen?? Deze vrije bal ging op precies dezelfde manier alleen nu ging hij onder Moreno door 2-1.
In de laatste minuten probeer je nog opportunistisch te spelen en maakte we bijna de 2-2 maar Yancey of Wijnand kwamen net een voetje te kort.

Grote teleurstelling bij de spelers en staf vooral omdat je geen invloed hebt op een scheids die een uur lang prima floot maar daarna dubieuze beslissingen nam.

Daarnaast heb ik ook gezien dat Skv de betere voetballende ploeg was en dat wij teveel spelers hadden die niet het niveau haalde en dat is wel nodig om wedstrijden te winnen.

Maar niet te lang treuren, volgende week wacht vv Oeken, een fysiek sterke ploeg. Ik ben er ook van overtuigd dat we na 2 nipte nederlagen snel gaan krijgen waar we recht op hebben.