M (Martijn) Hesselink

Accommodatie

Onbekend

AZ2000 - Zelos 4-1 (1-0)

Op een mooie zonnige dag begon de wedstrijd een half uur later ivm dat de lijnen van het veld niet goed zichtbaar waren.
Wij gingen goed van start met verzorgd voetbal en veel beweging. Dit resulteerde in veel deuk op de verdediging van Zelos. Onze 1e corner ( genomen door Max van Meeteren) werd door de keeper, in bijzijn van Richard Valkeneer, in eigen doel geslagen 1-0. Daarna vond ik dat we teveel achteruit liepen en de tegenstander in de wedstrijd lieten komen. Ipv door te drukken deelde Zelos wat plaagstootjes uit zonder dat dit resulteerde in echte kansen. Ruststand 1-0
Na de rust wisselde wij Wesley de Ruiter voor Silvano Baars. Ik wilde meer controle en rust aan de bal. Dit resulteerde in de 62e minuut in een vrije trap van ongeveer 25 meter van de goal die Wesley met zijn fabelachtige prachtig en onhoudbaar binnen schoot 2-0. Deze goal gaf ons rust en vertrouwen waardoor we snel daarna, Quency Mamber, de 3-0 maakte. Je zou zeggen over en uit maar niks is minder waar Zelos scoorde de 3-1 in de 75e minuut. en kreeg daarna ( verder prima fluitend) een fase wat meer hulp van de scheidsrechter.
Gelukkig hebben wij veel individuele kwaliteiten, zo werd Miggie Derby weggestuurd en kwam in een 1:1 met de keeper zijn schot werd tegen gehouden maar niet vast gehouden waardoor de goed mee gelopen Quency Mamber de 4-1 binnen tikte. Dezelfde Mamber kreeg vlak daar voor nog een niet te missen kans op een voorzet van Jakim Rozal maar hij schoot over de bal.
Een terechte overwinning en dat geeft vertrouwen naar volgende week toe, Ovc’85 is dan de tegenstander.

Even een dank aan Samantha en Monique de vriendin en moeder van Bryan van Schooten, dit was de eerste x dat ze Bryan hebben zien spelen voor AZ2000. Helaas geen doelpunt van de voormalige topscoorder.